Trenger du hjelp?

Som kaniner – salt- og pepperbøsser

kr 105
(kr 2 100 / kg) Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Disse salt- og pepperbøssene er ytterst spesielle og tilfører garantert litt liv til middagsbordet! Alle vet vi hva ”som kaniner” henviser til, så det trenger man ikke forklare nærmere, men disse kaninene er også søte! Den ene i svart, den andre i hvitt – og de passer perfekt sammen. Fin gave til en person med litt humor!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

De aller fleste liker kaniner, så hvorfor skulle de mislike salt- og pepperbøsser formet som to kaniner som har det ekstra hyggelig sammen? Vi ser ingen grunn til det, spesielt ikke hvis de gis bort i presang til noen som har litt grov humor. Dette virkelighetstro (heldigvis ikke for virkelighetstro) settet med to kaniner, den ene svartfarget for pepper og den andre i hvitt for salt, gjør seg ypperlig som frekk borddekor, for eksempel på neste familiemiddag! Det kan bli ganske spennende å bevitne svigermors reaksjon når hun ber om salt og pepper.

At man holder på som kaniner, trenger ikke være noe negativt. Kaniner er livsnytere og tar for seg av livets goder, så her har vi alle noe å lære fra disse små søte gnagerne med et enormt humpe-behov. Salt- og pepperbøssene ”Som kaniner” er virkelig en unik gave som kommer til å få en fast plass på middagsbordet hos den riktige mottakeren.

Detaljinformasjon

"Som kaniner" – salt- og pepperbøsser

  • materiale: keramikk
  • forpakning: 10,5 x 9,6 x 9, cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-09T03:36:58+00:00