Trenger du hjelp?

Sombrero Shots – Shotteglass

kr 125
Incl. VAT
- +
Te quiero tequila! Med disse festlige tegneserie-glassene blir det å drikke agavebrennevinet dobbelt så morsomt! Formet som fire sombreros har ikke glassene bare plass til den mexicanske spriten, men også til en skive sitron og en klype salt. Selvfølgelig kan også andre drikker nytes fra disse festlige hattene.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med disse festlige shotteglassene kan du ta en rask svipptur til Mexico. De korte glassene med høy partyfaktor er ideelle for å samle vennegjengen og nyte litt av det typisk mexicanske agavebrennevinet. Takket være det praktiske, fargerike designet i mexicansk stil, formet som sombreros, er det ikke bare plass til selve brennevinet, men også til sitronen og saltet som gjør tequilaen perfekt. Sitrusfruktgarnityret kan enkelt settes på hattens brem – perfekt til servering!

Når man ikke trenger shotteglassene, kan de enkelt stables oppå hverandre. En fin idé til neste temafest eller venner som har sverget evig troskap til tequila. Når livet gir deg sitroner, be om salt og tequila … Og disse glassene!

Detaljinformasjon

Sombrero Shots – shotteglass

  • 4 shotteglass i form av sombreros med oppbevaringsplass for lime- eller sitronskive
  • Materiale: Plast
  • Kan stables

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T12:44:39+00:00