Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Sommerfuglformet solfanger

Fra kr 105
Incl. VAT
- +
Det er fantastisk vakkert blikkfang, som nesten ser ut som magi, når solfangeren i form av en sommerfugl lyser opp langs kantene. Den fluoriserende akrylen gjør det usynlige UV-lyset synlig, og dermed oppstår et vakkert lysspill, spesielt tydelig om morgenen, kvelden og når det er overskyet. Kommer i fire vakre vårfarger, du finner nok din favoritt!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Ekte sommerfugler er skjønne, men flyktige. Er man heldig å få øye på en, forsvinner den som oftest ganske fort. Denne sommerfugl-formede solfangeren derimot, kommer til å glede deg hele året rundt!

Solfangeren er kanskje ikke så nydelig og fargerik som en ekte sommerfugl, men er til gjengjeld utstyrt med en utrolig fascinerende funksjon: den forvandler det usynlige UV-lyset til synlig lys. Dette lyset ledes ut mot kantene og skaper så en glød som virker helt magisk. Spesielt i skumringstiden på morgenen og kvelden lar dette seg observere, og effekten den har i et rom er helt fantastisk.

Solfangeren kan enten henges opp eller stikkes ned i jorden til en potteplante, og er en original gaveidé som virkelig kommer til å smykke ut stua, balkongen eller hagen til den svært heldige mottakeren. Finnes i fire nydelige vårfarger.

Detaljinformasjon

Sommerfuglformet solfanger

  • tilgjengelig i 4 fargevarianter
  • lengde: 10 cm
  • bøyd
  • med pinne (30 cm, fiberglass) og "kjegleoppheng"

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T12:05:06+00:00