Trenger du hjelp?

Søt enhjørning-lampe

Fra kr 209
Incl. VAT
- +
Søthetsfaktoren på denne lille lampa er særdeles høy, og det er nok derfor den faller i smak hos både store og små. Det varme lyset gir også en herlig stemning i rommet, og passer bra som nattbordlampe eller en ekstralampe på barnerommet.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ingen som ser denne lille, lubne enhjørningen kan la være å trekke på smilebåndet. Det varme lyset gir en herlig stemning i rommet, og passer bra som nattbordlampe eller en ekstralampe på barnerommet. Det søte og sjarmerende utseendet gjør at både voksne og barn faller for denne søte lampa. Den er spesielt fin etter at mørket har senket seg, siden den avgir et varmt og beroligende lys. Den er med andre ord perfekt som nattbordlampe eller nattlampe for alle de som ikke liker å sove i stummende mørke.

Enhjørningen drives av 3 AAA-batterier og kan derfor plasseres hvor som helst. Størrelsen er liten og nett, ca. 13 x 9 cm. Den energibesparende LED-teknologien gir den et langt, selvlysende liv og beskytter miljøet. Fargene som du kan velge mellom er hvit, rosa gul-filter. Én ting er sikkert: Denne kosete, lille krabaten kan mykne opp selv de kaldeste hjerter. En gave for både store og små.

Detaljinformasjon

Søt enhjørning-lampe

  • Hvit, rosa eller gul
  • Liten og bærbar lampe
  • Dimensjoner: 13 x 9 x 10 cm
  • Trenger 3 AAA-batterier (ikke inkludert)
  • LED-lys med lang levetid

Produktomtaler

Write a review
2020-01-24T10:49:32+00:00