Trenger du hjelp?

"Søt rev"-kopp

kr 155
Incl. VAT
- +
Denne koppen med trykk av en søt rev, er både stilig og kul. At det finnes søte og morsomme kopper, det vet alle, men denne koppen har så skjønne detaljer som gjør den til noe ekstra spesielt. Den heldige mottakeren kan nyte kaffe, te eller noe annet fra rev-koppen, og vil garantert fryde seg over det søte designet. Ypperlig gaveidé til en som liker både rever og kopper!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Kopper har man alltid bruk for og dermed er de en gaveidé som stort sett alltid funker! Spesielt hvis mottakeren er ekstra glad i varm drikke som kaffe eller te. Mottakeren av denne ultrasøte koppen med design av en rev i oransje, hvitt og sort kommer til å starte dagen med det beste humøret når hun eller han nyter kaffen sin av denne koppen. Det søte reveansiktet gjør en glad, og de sterke fargene gjør en kvikkere i blikket!

Designen på koppen er utrolig stilig, og passer perfekt inn blant andre kopper som er litt mer anonyme hva gjelder farge og utførelse. Kanten av koppen har to forhøyninger som utgjør revens ører og håndtaket er designet som en buskete revehale. Koppen kommer til å begeistre mottakere av alle aldre, både voksne og barn. Også en ypperlig gaveidé til kolleger, spesielt hvis de er av den sorten som virkelig setter pris på de små tingene i livet. Til en som er fan av rever er koppen faktisk obligatorisk!

Detaljinformasjon

"Søt rev"-kopp

  • leveringsomfang: 1 kopp med revdesign
  • materiale: keramikk av høy kvalitet
  • farge: oransje, hvit
  • volum: 275 ml
  • egnet for oppvaskmaskin og mikrobølgeovn

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T13:18:23+00:00