Trenger du hjelp?

Søt trekkbar drage med gravering

kr 345
Incl. VAT
- +
Drager eksisterer virkelig! I det minste i form av noe som kan trekkes – med denne trekkbare dragen kan ditt barn (eller barnet til den venn eller slektning) alltid ha en følgesvenn. Den lysegrønne vennen med de gule polka-dottene og røde manen er – psst! – på stille hjul. I tillegg er barnets navn gravert på dragen. En søt gave!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne dragen er tam. Når ledningen gripes fatt i, følger den etter det begavede barnet overalt! Det søte formede og malte dyret ruller, takket være gummidekk, mykt over gangen i barnehagen eller i stuen – så den er også en ideell lekekamerat når familien besøker en venn eller venninne med eller uten barn. Følgesvennen er laget av solid, lakkert treverk med glans og utstryrt med en 56 cm lang ledning – det er bare å gå på oppdagelsesferd, ingenting står i veien for det!

For å gjøre det trekkbare dyret litt mer personlig, tilbyr denne gaveidéen et personlig ønsket navn gravert på. Dragen kan få sitt eget navn eller navnet på eieren. Uansett, denne lille fyren er en flott gave som garantert vil gjøre mottakeren glad!

Detaljinformasjon

Søt trekkbar drage med gravering

  • Søt drage med snor til å trekke og 4 hjul med gummidekk
  • Tre mål: 15 x 13 x 5,5 cm (ledning, lengde ca. 56 cm)
  • Farge: Flerfaget gravering
  • Merk: Vennligst ikke bruk spesialtegn ved gravering!

Produktomtaler

Write a review
2020-01-23T10:33:50+00:00