Trenger du hjelp?

Søt varmeflaske med bilde

kr 165
Incl. VAT
- +
En hjertevarmende varmeflaske som sørger for å holde på heten mellom deg og din kjære. Og med egen lomme i front kan du sette inn bilde av deg og kjæresten. Dermed kan du klemme denne søte og romantiske gaven til ditt bryst, hver gang partneren din er borte og du trenger å varme deg selv. Et koselig og varmt hjerte som holder deg med selskap på ensomme kvelder!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er tungt å være borte fra den man holder kjær, men her kommer den perfekte løsningen. Denne søte varmeflasken som er formet som et hjerte, vil nemlig varme både din kropp og din sjel. En varmende gave som har egen lomme til personlig bilde av den du ønsker. Så trykk dette hjertet til ditt eget, eller gi det til noen som trenger en varmende støtte.

En romantisk idé til for eksempel Valentiner-dagen, eller som en artig bursdagsgave til kjæresten eller vennen din. Varmeflasken er også en flott avskjedspresang hvis du skal reise bort, slik at mottageren kan ha noe å varme seg på når du ikke er der. Med både bilde og varme vil varmeflasken gi trygghet til den som holder den. Et produkt som kan anbefales på det varmeste!

Detaljinformasjon

Søt varmeflaske med bilde

  • Varmeflaske med 0,7 liters kapasitet
  • Fluffy cover: 80 % bomull, 20 % polyester
  • Størrelse: 21 x 24 cm
  • Sømløs konstruksjon på flaskehalsen
  • Ftalat-fri

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T17:24:32+00:00