Trenger du hjelp?

Søte kjøttetere – Nøkkelring

Fra kr 135
Incl. VAT
- +
Går du gjennom sorg eller andre vanskeligheter? Nå trenger du ikke lenger bekymre deg, for nå er bekymringsspesialistene her! Den søte kjøtteteren med glidelås på munnen, finnes nå som nøkkelring, slik at du alltid kan ha en liten trøst i lomma uansett hvor du går. Uansett om du lider under din første kjærlighetssorg, en plagsom lillebror eller en stressfull arbeidsdag – de søte kjøtteterne bryr seg!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Saggo, Frula, Ernst og Enno har alle fullført sitt læringsprogram ved Sorgenfri Akademiet, og er derfor kyndige spesialister når det kommer til omtanke, trøst og velvære. Vanligvis, (hos de store variantene), skriver man opp bekymringene og putter de inn i den glidelås-formede munnen, men hos disse små tassene som er formet som nøkkelringer kan man heller viske bekymringen inn i ørene deres. Det fungerer vel så godt, og sørger for at bekymringene dine fordufter ut av livet ditt.

Disse søte og små tassene som henger på nøkkelringen, er fantastiske hjelpere både for deg selv og andre. Gi bort en liten kjøtteter, sånn at den kan spise opp bekymringene til de som skal på et viktig jobbintervju, har eksamen, eller bare trenger noen som kan hjelpe de med livets harde brutaliteter. En utrolig søt og omtenksom gaveidé som gjør hverdagen litt enklere å takle!

Detaljinformasjon

Søte kjøttetere – Nøkkelring

  • Utforming: Enno
  • Lengde: 9,5 cm
  • Laget av plysj
  • Med egen nøkkelring

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T15:59:36+00:00