Trenger du hjelp?

Søte kjøttetere

Fra kr 155
Incl. VAT
- +
En stor eller liten sorg, problemer eller bekymringer? Nå trenger du ikke bekymre deg, for disse søte kjøtteterne er på saken! De søte bamsedyrene spesialiserer seg på å spise alt det som bekymrer deg, med egen "glidelås" rundt munnen. En flott gaveidé i forskjellige modeller som passer både til store og små!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Biff, Saggo, Ernst, Frula eller Bill – hver eneste av de søte kjøtteterne er klare for action når vanskelighetene tårner seg opp. Disse ekstraordinære plysj-bamsene med sine stilige "hårsveiser" og berømte striper og "glidelåsmunnen", sørger for at alle dine bekymringer forsvinner. Alt som tynger din sjel males eller skrives ned, og etter at frykten og problemene er blitt spist opp av kjøtteterne, ser verden plutselig mye bedre ut!

Kjøtteterne er også en flott venn, med sin myke kropp og pålitelighet. Dette er nemlig spesialister som har studert ved "Sorgenfri-akademiet", der alle kan finne sin spesielle venn. En god og trofast venn som passer til både store og små, voksne og barn. En flott gaveidé til alle som trenger litt hjelp i hverdagen!

Detaljinformasjon

Søte kjøttetere

  • Velg mellom ulike design og størrelser
  • Laget av plysj i høy kvalitet
  • Detaljert utforming

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T15:09:36+00:00