Trenger du hjelp?

Søtt sokkesett – «Candy»

kr 175
Incl. VAT
- +
Det blir ikke søtere eller mer fargerikt enn dette! Med dette artige «Candy»-sokkesettet, får du seks unike sokker som kan kombineres i alle mulige varianter. Disse morsomme sokkene passer til alle med en individuell stil, og som liker å sette litt farge på verden! En original gaveidé som vil blåse sokkene av de som mottar sokkesettet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette er den perfekte gaven til han eller hun som liker å gjøre opprør mot tradisjonelle kleskoder, og som liker å kle seg som man selv vil! Med seks forskjellige sokker å velge mellom, kan man sette sammen ulike design til ulike dager, avhengig av dagsform og humør. Her kan man kombinere striper, prikker og hjerter, i utallige farger som umiddelbart liver opp føttene dine. Dette er sokker med personlighet, og som sørger for at føttene dine skiller seg ut i mengden.

En gave som bringer humoren inn i hverdagen, og sørger for mye glede for den! Hvorfor ikke gi sokkesettet til en som liker sterke farger, og som setter pris på individualitet i klesveien? Sokkene er super-behagelige og hovedsakelig laget av deilig bomull, og kan derfor også vaskes i vaskemaskinen. Det beste med sokkene er likevel at man ikke trenger å finne den andre, matchende sokken! Her er det bare å velge den nærmeste sokken man ser, og skape sin egne unike stil med et helt unikt sokkepar!

Detaljinformasjon

Søtt sokkesett – «Candy»

  • Størrelse fra 37–42
  • Leveres med seks ulike sokker
  • Kan vaskes i vaskemaskin opp til 40 grader (les vaskeinstruksjonen)
  • Materiale: 80 prosent bomull, 19 prosent polyamid, 1 prosent elastan
  • Leveres i pen gaveinnpakning

Produktomtaler

Write a review
2020-09-24T08:34:24+00:00