Trenger du hjelp?

Spagetti Rolognese-gaffel

Fra kr 105
Incl. VAT
- +
Å spise spagetti kan være ganske komplisert, i alle fall for barn. Dette problemet løses enkelt med ”Spagetti Rolognese”-gaffelen ettersom denne ruller den deilige spagettien helt perfekt. Både en nyttig og søt gaveidé!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Endelig en gaffel som muliggjør uforstyrret nytelse av den deilige spagettien! Med ”Spagetti Rolognese”-gaffelen i hånden lar den vanligvis litt vrange spagettien seg enkelt rulle på gaffelen, slik at du kan nyte munnfull etter munnfull av den smakfulle pastaen uten problemer. Gaffelen er laget av rustfritt stål, måler 19 cm og har et skaft i tre av høy kvalitet som ligger perfekt og bekvemt i hånden.

Denne gaffelen passer ypperlig for barn, som ofte elsker spagetti, men som synes den er kranglevoren å få på gaffelen. Å bruke den er kjempeenkelt, det er bare å sette gaffelen i spagettien og deretter rulle på dreiemekanismen på enden av skaftet. På denne måten blir spagettien enkelt rullet på gaffelen og kan nytes uten store problemer. Etter bruk er det bare å rengjøre gaffelen i oppvaskmaskinen, lett som en plett! Dette er en ypperlig gave for både foreldre og barn som sørger for mange deilige og strømlinjeformede pastamiddager framover!

Detaljinformasjon

Spagetti Rolognese-gaffel

  • rosa

Detaljinformasjon

Spagetti Rolognese-gaffel

  • rosa

Detaljinformasjon

Spagetti Rolognese-gaffel

  • rosa

Produktomtaler

Write a review
2020-07-07T05:37:07+00:00