Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Spagetti Rolognese-gaffel

Fra kr 105
Incl. VAT
- +
Å spise spagetti kan være ganske komplisert, i alle fall for barn. Dette problemet løses enkelt med ”Spagetti Rolognese”-gaffelen ettersom denne ruller den deilige spagettien helt perfekt. Både en nyttig og søt gaveidé!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Endelig en gaffel som muliggjør uforstyrret nytelse av den deilige spagettien! Med ”Spagetti Rolognese”-gaffelen i hånden lar den vanligvis litt vrange spagettien seg enkelt rulle på gaffelen, slik at du kan nyte munnfull etter munnfull av den smakfulle pastaen uten problemer. Gaffelen er laget av rustfritt stål, måler 19 cm og har et skaft i tre av høy kvalitet som ligger perfekt og bekvemt i hånden.

Denne gaffelen passer ypperlig for barn, som ofte elsker spagetti, men som synes den er kranglevoren å få på gaffelen. Å bruke den er kjempeenkelt, det er bare å sette gaffelen i spagettien og deretter rulle på dreiemekanismen på enden av skaftet. På denne måten blir spagettien enkelt rullet på gaffelen og kan nytes uten store problemer. Etter bruk er det bare å rengjøre gaffelen i oppvaskmaskinen, lett som en plett! Dette er en ypperlig gave for både foreldre og barn som sørger for mange deilige og strømlinjeformede pastamiddager framover!

Detaljinformasjon

Spagetti Rolognese-gaffel

  • rosa

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-16T23:34:07+00:00