Trenger du hjelp?

Sparebøsse – Einstein E=mc²

kr 155
Incl. VAT
- +
Med en sparebøsse i Einstein-format vil mottakeren verne godt om pengene sine. Det ville i alle fall en smarting som Einstein gjort! Sparebøssen er laget som en byste med åpning for kroneinnkast, og blir en lekker dekorasjon på skrivebordet eller i hyllen. En genial gave til alle som elsker fysikk, sparebøsser og genier!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Masse og energi er ikke uavhengige fra hverandre – slik Einstein gjorde klart med sin verdensberømte formel E=mc²! Solen ville for eksempel vært lysere om den hadde vært kaldere, og tynne mennesker vil fryse raskere enn tykkere mennesker … dette er geniale påstander man kan konkludere med når man eier denne sparebøssen! En perfekt gave til både familie og venner som føler seg hakket vassere enn resten, eller kanskje du har en fysiker i familien som trenger å spare opp noen kroner?

Sparebøssen måler omtrent 18 centimeter, og takket være steintøyet skapes et eksklusivt og intelligent preg. Einstein har fortsatt mange fans, og de vil absolutt sette pris på denne unike sparebøssen som kan settes på skrivebordet som inspirasjon under leksene eller skatteoppgjøret. For selv om sparebøssen er tom på innsiden, kan det neppe sies om Einstein selv! En super gaveidé til alle geniale sparere!

Detaljinformasjon

Sparebøsse – Einstein E=mc²

  • Mål: 18 x 10 x 10 cm
  • Steingods

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T17:13:31+00:00