Trenger du hjelp?

Sparebøsse – Froskekonge

kr 105
Incl. VAT
- +
Om prinsessen hadde kysset frosken hvis hun hadde visst at han var en fattig stakkar uten kongerike og krone? Kanskje, kanskje ikke. Uansett vil denne sparebøssen formet som en kongelig frosk minne både hovne prinser og utålmodige prinsesser om at drømmebryllupet er en dyr affære! En nyttig gave ispedd litt humor!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den kongelige frosken som sitter og vokter oppå en liten formue, vil nok tiltrekke seg prinsesser av alle slag! Hvordan har han klart å opparbeide seg rikdommen? Gjennom tålmodig sparing, så klart! Med stoisk ro har frosken opp gjennom årene spart en krone her og en krone der, og nå sitter han på en kongelig formue som gjør at han kan velge og vrake i prinsesser!

Denne artige sparebøssen i design av en grønn frosk med gullfarget krone, minner mottakeren på at det tar tid å spare, men at den som venter med tålmodighet, til slutt kanskje kan få prinsessen og halve kongeriket selv om man ser ut som en frosk! En artig gave til noen som liker eventyr hvor alt er mulig, hvor selv den styggeste frosk kan bli til den vakreste prins! Kommer garantert å gjøre mottakeren ivrig på sparingen.

Detaljinformasjon

Sparebøsse – Froskekonge

  • materiale: kunststoff
  • skrulukking på undersiden
  • 16 x 12,5 x 11 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T00:14:03+00:00