Trenger du hjelp?

Sparebøsse "kameralinse"

kr 95
Incl. VAT
- +

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Å spare penger er nå mye lettere med denne litt annerledes "sparegrisen"! Takket være sparebøssen designet som en kameralinse er det ganske enkelt å legge penger til side – uansett om det er for å spare til neste ferie, til sjøen eller til et nytt kamera. Den perfekte gaven til alle fotografer!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Har en sparegris egentlig alltid sett ut som en gris? Selvfølgelig ikke! Den kan ha mange mulige former, farger og motiver – som kameralinse-sparebøssen helt klart beviser. Den komplekse linsen er modellert helt ned til minste detalj. Du finner også autentisk informasjon som står skrevet på linsen samt bryter for autofokus og bildestabilisering. Selv om sparebøssen er forvekslende lik en kameralinse, skiller innholdet seg hovedsakelig fra fotoutstyr.

Det er mye teknologi i en "ekte" linse, mens det forhåpentligvis og fremfor alt i sparebøssen er mynter og sedler. Pengene transporteres gjennom en glipe i linsehetten og havner inni sparebøssen. Når det er akutt mangel på raske penger eller det er på tide å kjøpe fotoutstyret du lenge har ventet på, skrur du enkelt av underdelen! Sparebøssen er den perfekte gaven for alle hobbyfotografer, men også en original suvenir for både store og små sparere!

Detaljinformasjon

Sparebøsse "kameralinse"

  • Levering: 1 sparebøsse
  • Egenskaper: Sparebøsse i kameralinse-design med avtakbar underdel og glipe for innsetting av penger
  • Materiale: Plast
  • Farge: Svart
  • Mål: ca. 16 x 11 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-15T20:40:25+00:00