Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Sparebøsse med bilde

  kr 225
  Incl. VAT
  - +
  Du vet hvorfor du sparer: Den svært personlige sparebøssen med bilde skaper glede og motiverer til å oppnå drømmer! Dersom formålet med sparingen er printet på sparebøssen, for eksempel bildet fra siste ferie (som motivasjon til neste) – eller ganske enkelt det som står deg hjertet nær – så blir sparingen gøy!

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Kjære indre gris, nå er det personlig! Med den personlige sparebøssen med bilde er sparing nå en smal sak. Dette fordi ingen lenger ønsker å fylle en kjedelig sparebøsse, men en som er personlig skreddersydd den enkelte mottaker og hans eller hennes drømmer. Gjerne med et bilde i utmerket utskriftskvalitet.

  Dersom du kjenner noen som sparer på en rød bille, og din venn tenker å bruke penger på neste ferie sammen med deg, eller din bestevenn planlegger en ryggsekk-tur gjennom Dolomittene, da kan du virkelig ha ham eller henne i tankene! Den personlige sparebøssen med bilde er også et fantastisk tilbehør med et nydelig bilde av dine kjære, eller av et morsomt øyeblikksbilde.

  Enten det er som en original gave til en bursdag eller til forlovelsen (for å spare til bryllupet), så vil denne personlige sparebøssen med bilde absolutt være et riktig og klassisk valg!

  Detaljinformasjon

  Sparebøsse med bilde

  • Mål: Ø 8 cm, høyde 9 cm
  • Keramikk med gummipropp på undersiden
  • Personlig bilde: den printede overflaten er 26 cm, hvorav 20 cm kan printes med ønsket bilde, de resterende 4 cm forblir hvite.

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-23T17:28:42+00:00