Trenger du hjelp?

Sparebøsse – sort hodeskalle

kr 125
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Nå trenger du aldri være redd for å bli ranet igjen! Denne sparebøssen er formet som en stilig hodeskalle, og egner seg like godt til pynt som til å skremme bort eventuelle tyver.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ved første øyekast ser denne sparebøssen ut som en helt vanlig pyntegjenstand. Den matte hodeskallen i keramikk er formet troverdig med uthulte øyne og ansiktsformer, men det er mer. I tillegg til å være flott pynt i en hylle eller på en kommode, er dette en super sparebøsse. Her kan du spare penger til ferieturen eller de nye skoene du ønsker deg, helt uten at noen aner noe!

Du vil aldri behøve å tenke på at noen raner deg, for pengene er godt gjemt i denne sparebøssen! En super gave til en søster eller en venn med god sans for kul pynt og dårlig sans for økonomi. Ikke at den må være en gave, dette er absolutt noe man kan unne seg selv når man føler man fortjener en liten sak på slutten av en hard uke.

Detaljinformasjon

Sparebøsse – sort hodeskalle

  • Mål: 16,5 x 12 x 12,5 cm
  • Materiale: keramikk

Produktomtaler

Write a review
2020-07-08T04:01:00+00:00