Trenger du hjelp?

Sparebøsse til flere valuta

kr 259
Incl. VAT
- +
Hvis du er en som liker å reise, har du sannsynligvis mynter fra mange forskjellige land. I stedet for å kaste myntene i skuffen eller lagre dem i krukker, kan man bruke denne geniale sparebøssen som holder styr på flere forskjellige valuta i én og samme sparebøsse! En superpraktisk gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gaven passer perfekt til alle de som liker å reise! En superpraktisk sparebøsse med plass til opptil seks forskjellige valutaer! De færreste ender opp med å veksle inn myntene man har igjen etter ferien i utlandet, og samler de vanligvis rundt omkring i hus og hjem. Og man glemmer sannsynligvis å ta de med når man reiser tilbake til valutaens hjemland. Dermed er skuffer og skap fulle av unyttige mynter som bare skaper rot i tingene dine. Med denne stilige sparebøssen redder du alle de fortapte myntene, og samler dem på et bestemt sted. Sparebøssen rommer hele seks forskjellige valutaer, og er derfor et must for alle globetrottere!

En praktisk gave som har fått et vakkert design, og som passer til alle som liker å reise. En genial oppfinnelse som de fleste reiseglade mennesker trenger, og som både rydder og gjør deg mer økonomisk! Nå har du full oversikt over hvor mye penger du har, og kan tømme sparebøssen for riktig valuta når du skal ut og reise igjen. En super og original gaveidé!

Detaljinformasjon

Sparebøsse til flere valuta

  • Mål: 14,5 x 14,5 x 14,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T02:25:30+00:00