Trenger du hjelp?

Sparegris med eksamenshatt

kr 105
Incl. VAT
- +
Gi bort en nydelig sparebøsse ikledd eksamenshatt og påskriften ”College”. Ideell gave i forbindelse med fullført videregående, som garantert kommer til å gjøre den kommende studenten glad og forventningsfull!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne hvite, lekre sparegrisen kommer garantert ikke til å gå ubemerket hen med sin svarte eksamenshatt og påskriften ”College”. Dens noe spesielle bekledning gjør selvfølgelig at sparebøssen passer perfekt som oppmerksomhet til eleven som akkurat har gått ut fra videregående og skal begynne på høyskole eller universitet. De fleste ungdommer er fascinerte av den amerikanske college-kulturen, og nå har man sjansen til å tilføre litt av den samme følelsen i sitt eget hverdagsliv med denne sparegrisen.

Vi trenger alle å spare litt penger for potensielle trangere tider, og denne sparegrisen er så søt at man med glede kommer til å putte penger på den. Sparebøssen kommer til å funke bra som gave til en venn man for eksempel har planlagt å reise sammen med – som en påminnelse til ham eller henne at vedkommende må huske å spare penger til reisen!

Detaljinformasjon

Sparegris med eksamenshatt

  • størrelse: ca. 12,5 cm x 10 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-13T20:47:12+00:00