Trenger du hjelp?

Spillautomat XL – den store sparebøssen for gambleren

kr 335
Incl. VAT
- +
For de gjerrige gamblerne: Den enarmede banditten er også en sparebøsse – når noen putter på penger, kan man håpe på tre identiske symboler og dermed jackpot ved å trekke i spaken. Superstilig med bjelle og lys og en førsteklasses idé for familier, kollektivet og vaskeekte gamblere!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Shopping eller sparing, gjenbruk eller sløsing? Den harde beslutningen om hva en skal gjøre med pengene blir rett og slett borte med denne kule idéen! Spillautomat XL sparebøsse er perfekt for alle gamblere, fordi du etter hver mynt har sjansen til å vinne jackpot – for så å sløse med hjertens lyst!

Sparebøssen stiller på linje med sin virkelige forgjenger, den enarmede banditten, lampen lyser og automaten lager lyd – Las Vegas Style! Spillautomat XL sparebøsse er perfekt som gave til alle som elsker spenningen ved gambling, (men som ikke vil spille vekk hus og hjem), og spesielt til familier eller kollektiv. Putt på småpenger og flaskepant og spill det spennende overskuddsspillet – hvem får alt? Vi synes dette er en imponerende, kvalitetsrik, morofylt og original gaveidé til mange anledninger!

Detaljinformasjon

Spillautomat XL – den store sparebøssen for gambleren

  • Fungerer som en "enarmet banditt"
  • Jackpot med tre like symboler og lyd (batteridrevet, 2 x AA-batterier, ikke inkludert)
  • Mulig å spille uten batteri
  • Mål: ca. 37,5 x 20 cm
  • Materiale: Plast

Produktomtaler

Write a review
2020-09-26T19:50:39+00:00