Trenger du hjelp?

Splash – den sprutende kjøkkenhjelperen

Fra kr 115
Incl. VAT
- +
Denne sprutende kjøkkenhjelperen er en ny milepæl til kjøkkenet. Den er trendy og litt ekstravagant og sprer farge i hverdagen, i tillegg til å være til stor hjelp i matlagingen. Splash dryppskål eller den store skjærefjøla er en flott gave til alle som elsker å lage mat med kjærlighet og stil.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Flekker er umulige å unngå når man lager mat, men med denne gaven blir matsprut på kjøkkenet noe helt nytt. Om du er uheldig og miste skjea i suppekjelen vil det bare gjøre kjøkkenet stiligere og mer moderne. Den sprutende kjøkkenhjelperen er nemlig ikke bare praktisk i matlagingen og et godt hjelpemiddel i hverdagen – den gjør flekker til noe kult.

Gaven forhindrer nye flekker, spesielt Splash dryppskålen er super i så måte da den beskytter bordet og kjøkkenbenken for flekker slik at du kan servere maten på en flekkfri duk – eller på en duk med stilriktige flekker. Splash skjærefjøl er også et blikkfang på kjøkkenet som ikke bare ser bra ut, men som henger godt fast på arbeidsflaten. Splash kjøkken-gadgets er en trend som egner seg til nesten ethvert kjøkken!

Detaljinformasjon

Splash – den sprutende kjøkkenhjelperen

  • Dryppskål til mat i rødt
  • Materiale: plast

Detaljinformasjon

  • Auffangsschale für die Kelle in rot
  • Material: Kunststoff

Detaljinformasjon

  • Maße: 37 x 27 cm
  • Material: Kunststoff

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T04:09:14+00:00