Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Splash – den sprutende kjøkkenhjelperen

Fra kr 115
Incl. VAT
- +
Denne sprutende kjøkkenhjelperen er en ny milepæl til kjøkkenet. Den er trendy og litt ekstravagant og sprer farge i hverdagen, i tillegg til å være til stor hjelp i matlagingen. Splash dryppskål eller den store skjærefjøla er en flott gave til alle som elsker å lage mat med kjærlighet og stil.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Flekker er umulige å unngå når man lager mat, men med denne gaven blir matsprut på kjøkkenet noe helt nytt. Om du er uheldig og miste skjea i suppekjelen vil det bare gjøre kjøkkenet stiligere og mer moderne. Den sprutende kjøkkenhjelperen er nemlig ikke bare praktisk i matlagingen og et godt hjelpemiddel i hverdagen – den gjør flekker til noe kult.

Gaven forhindrer nye flekker, spesielt Splash dryppskålen er super i så måte da den beskytter bordet og kjøkkenbenken for flekker slik at du kan servere maten på en flekkfri duk – eller på en duk med stilriktige flekker. Splash skjærefjøl er også et blikkfang på kjøkkenet som ikke bare ser bra ut, men som henger godt fast på arbeidsflaten. Splash kjøkken-gadgets er en trend som egner seg til nesten ethvert kjøkken!

Detaljinformasjon

Splash – den sprutende kjøkkenhjelperen

  • Dryppskål til mat i rødt
  • Materiale: plast

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-19T10:04:57+00:00