Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Split-Cam

kr 229
Incl. VAT
- +
Denne gaven lokker frem latteren! Kameraet kobler sammen to bilder og resultatet er både bisarre og hysterisk morsomme foto. Prøv selv! En helt super gaveidé til en venn, som kommer til å by på mange opplevelser.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En mann med hundehode, knær på ryggen eller et ansikt i en palme: De kreative mulighetene er faktisk uendelige, og jo flere bilder du tar med ditt split-cam, desto flere ideer kommer til å oppstå.

Kameraet har den morsomme egenskapen at det kombinerer to bilder, som settes sammen enten vertikalt eller horisontal. Det er bare å eksperimentere – når man først har satt i gang er det vanskelig å stoppe. Dette er kjempegøy å gjøre sammen med venner eller familie. En vanlig fotofilm med 35 mm og minst ISO 400 er nok til å få frem de merkelige bildene.

Kameraet er en flott gave som mottakeren får mye glede av. Perfekt for de med sans for kreativ humor, og også en god idé for fester og tilstelninger.

Detaljinformasjon

11,4 x 7 x 3,8 cm

  • Egnet for alle 35mm-filmer (anbefalt 400 ISO +) Ingen blitz
  • Instruksjoner er inkludert

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-17T06:16:09+00:00