Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Sportslig do-besøk – toalettbasket

kr 175
Incl. VAT
- +
En gave for de lengre toalettbesøkene. Vi vet alle hvor kjedelig det er å sitte på do til det begynner å prikke i beina, men det er nå en gang en nødvendighet. Du kan likevel gjøre dobesøket litt morsommere og mer sporty med toalettbasket!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Ikke fan av å lese eller løse sudoku mens du gjør ditt fornødne? Du er garantert ikke alene. Men noe må gjøres mens man sitter der, eller så kjeder man seg jo i hjel! Toalettbasket er redningen for deg som ikke kan fordra å sitte i ro, heller ikke når du er på do! Ikke bare blir du underholdt, du får også trent! Dette settet med toalettbasket inneholder tre baller, en basketkurv og en fotmatte – alt du trenger for å trene på skuddteknikken mens naturen går sin gang.

Toalettbasket passer for både nybegynnere og viderekomne – men også for deg som bare liker å ha det gøy mens du sitter på do! Som gave gjør det seg ypperlig til både store og små, og det kommer garantert til å sørge for timevis med moro for hele familien.

Detaljinformasjon

Sportslig dobesøk – toalettbasket

  • i leveringen inkluderes:
  • 3x basketballer
  • 1x fotmatte
  • 1x basketkurv

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T12:07:00+00:00