Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Star Wars: Darth Vader-pute

kr 219
Incl. VAT
- +
Selv en Sith vil ha kosetid! Star Wars: Darth Vader-puten er ikke for pyser – men den er en flott gave til de som føler at de alltid har vært sterkere knyttet til den mørke siden av Kraften.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med Yoda, Luke Skywalker og Prinsesse Leia er det enkelt – de er jo nemlig på den gode siden av Kraften. Darth Vader, derimot, er den tragiske helten i Star Wars-sagaen: Fra en gammel profeti ble jediriddere valgt ut til å være keiserens fryktede tjenere. Hvor kosete kan en ond Sith være, bevises med Star Wars: Darth Vader-puten. Den berømte svarte rustningen, den respektable svarte kappen og selvfølgelig det fryktede visiret med samtaleforsterkeren som drukner knirkingen av det kunstige åndedrettssystemet ... komplett med andre ord

Den perfekte følgesvenn for hverdagslivets øyeblikk, hvor du knapt kan tro at ethvert menneske fortsatt har noe godt i seg, og at maktbalansen til slutt er gjenopprettet! En flott gave til alle Star Wars-fans som drømmer om å endelig kunne lukke den mørke siden av Kraften i armene sine!

Detaljinformasjon

Star Wars: Darth Vader-pute

  • Kosete filledukke
  • Passer for barn fra 0 år
  • Mål: 11 x 7 x 20 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-19T10:07:23+00:00