Trenger du hjelp?

Star Wars kjøkkenforkle – Darth Vader

kr 239
Incl. VAT
- +
Må kraften være med deg – også i kjøkkenet! Ikledd selveste Darth Vaders drakt, kan lite gå galt når du skal imponere gjestene på kjøkkenet. Overrask en ekte Star Wars fan med dette morsomme forkleet som ikke bare beskytter mot søl og sprut, men som også bringer frem smilet både hos kokken og gjestene.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Alle fans av den mørke sithherren Darth Vader fra de legendariske Star Wars-filmene, vil la seg begeistre over dette stilige forkleet med Vader-motiv. Forkleet passer utmerket som gave til alle ihuga Star Wars-fans som også liker å briljere på kjøkkenet eller som grillmester.

Det svarte forkleet i 100% bomull beskytter ikke bare mot fett og sprut fra grillen og stekepannen, men gir deg også nødvendig kraft til å lage de lekreste retter. I tillegg har forkleet et veldig kult design med fargerike knapper og Darth Vaders naturtro belte med tilhørende lasersverd. Her ligger alt til rette for å drømme seg bort til Star Wars-universets ukjente galakser.

Forkleet egner seg godt som gave til kokken i familien som også er blodfan av ”den mørke siden” . Ikledd dette forkleet kan man med sin fulle rett lage sin egen versjon av et av de mest kjente sitatene fra Star Wars-filmene: ”Luke, jeg er din kokk!”

Detaljinformasjon

Star Wars kjøkkenforkle – Darth Vader

  • Kjøkkenforkle med design av den mørke sithherren Darth Vader
  • Mål: 28,6 x 7,2 x 6,8 cm
  • Materiale: 100% bomull

Produktomtaler

Write a review
2020-01-21T19:50:49+00:00