Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Star Wars: Kjøkkentimer R2-D2

kr 189
Incl. VAT
- +
Du kan stole på R2-D2 som kjøkkentimer. Den lille roboten, nærmere bestem en astrodroide, figurerer ikke bare i Star Wars, den er også en trofast venn og hjelper hjemme. R2-D2 kan ikke snakke, men gir fra seg lyder som gir beskjed om når pastaen er ferdigkokt. En flott gave til fans og venner.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Tiden renner ut, vi må snart tilbake til skipet! Det er bare tre minutter til den intergalaktiske pastakjelen er klar. Med R2-D2 blir matlagingen en lek, og du kan stole på at egget og pastaen blir kokt med presisjon. Den sier også ifra dersom en Stormtrooper skuller nærme seg, og sånt er jo greit å vite.

Kjøkkentimeren faller i smak hos alle fans av Star Wars, og denne søte gaven skjenker mye glede til mottakeren. Kjenner du noen ihuga Star Wars-fans, eller noen som absolutt burde bli det? Dersom vedkommende i tillegg er distré og alltid koker i stykker risen, da er denne morsomme robot-timeren den perfekte gaven.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-16T14:13:45+00:00