Trenger du hjelp?

Star Wars: Kosedyr-Yoda

kr 219
Incl. VAT
- +
For Star Wars-fantaster er denne kosedyrvarianten av Yoda rett og slett helt uunnværlig. De flotte fargene, det søte og rare ansiktet og den myke overflaten kommer til å begeistre både små og store fans av den viseste jedien i sin tid!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den grønne huden, de spisse, utstående ørene, de hypnotiserende øynene – alt det man kjenner fra den viseste jedien av dem alle: Yoda fra Star Wars, finner man igjen i denne søte kosedyrvarianten. Akkurat som Yoda i filmene, er kosedyr-Yoda også en pålitelig reiseledsager med sin praktiske størrelse på ca. 11 x 7 x 16 cm!

Kosedyr-Yoda egner seg ypperlig som gave til barn fra 0 år, men vil kanskje begeistre ekstra mye hos en velutviklet Star Wars-fan – enten denne fortsatt er et barn eller har tråkket inn i de voksnes rekker.

Med denne kosedyrvarianten av den viseste jedi i Star Wars-universet ved sin side, kommer man garantert til å bli hakket klokere. Kanskje kan man til og med venne seg mot Yoda når en er i tvil, og bli minnet på et av hans mest kjente motto: ”Do. Or do not. There is no try!”. En suveren gave til en ekte Star Wars-fanatiker!

Detaljinformasjon

Star Wars: Kosedyr-Yoda

  • kosedyr egnet for barn fra 0 år
  • størrelse: ca. 11 x 7 x 16 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-08-12T14:15:15+00:00