Trenger du hjelp?

Star Wars: Lampeskjerm «Death Star»

Vanlig pris: kr 145

Special Price kr 79

Incl. VAT
- +
Da det er umulig å få tak i den virkelige Dødsstjernen, kan du heller skaffe deg din egen med denne fine Star Wars: Lampeskjerm «Death Star»! Lampeskjermen er laget av papir, og ser ut som en atmosfære som eksisterer langt bortenfor vår egen. Lampeskjermen er offisielt lisensiert av LucasFilm Ltd, og er et must-have for alle Star Wars-fans!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det finnes flere likheter mellom den virkelige Dødstjernen og denne versjonen som er laget som en lampeskjerm i papir: begge ødelegges når man skyter på den, begge kan ses på lang avstand, og begge har en egen atmosfære som enhver Star Wars-fans vil elske! Men i motsetning til den faktiske Dødstjernen, befinner denne Dødsstjernen seg på den lyse siden! Den runde lampeskjermen i papir, passer inn i både i stua, på kjøkkenet og på soverommet, og sørger for en skikkelig Star-Wars-belysning i hjemmet ditt!

Dette må sies å være den perfekte gaven til enhver Star Wars-fan, og som et offisielt lisensiert produkt er det vanskelig å gå feil med denne. Gi det som en bursdagspresang til superfansen, eller som en artig presang til deg selv som du kan henge opp i påvente av at neste Star Wars-film kommer på kino! May The Force Be With You!

Detaljinformasjon

Star Wars: Lampeskjerm «Death Star»

  • Offisielt lisensiert av Lucasfilm Ltd.
  • Papirskjerm for hengende lys
  • Påtrykket avbildning
  • Lampen kan brettes sammen
  • Omkrets: 30 cm
  • Materiale: papir

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-20T11:41:40+00:00