Trenger du hjelp?

Star Wars: R2D2 vekkerklokke

kr 479
Incl. VAT
- +
Start med å bli en ekte Jedi i dag! Med R2D2 vekkerklokke kan du som George Lucas-fan nesten ikke vente med å bli vekket. En virkelig flott gave til store og små stjernekrigere!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Star Wars R2D2 vekkerklokke er et absolutt høydepunkt for Star Wars-fans! Selv om C-3PO noen ganger omtalte ham som "en bipende verktøykasse", er R2D2 en stor aktør i Star Wars' imperium! Selv om han bare har tre føtter, er han ustyrt med et mylder av verktøy og eksklusive, mekaniske ferdigheter. Og nettopp denne lille astrodroiden kan du sette på nattbordet eller umiddelbart tildele en hedersplass i stuen eller på kontoret.

Det digitale displayet viser tiden på en pålitelig måte og har også mulighet for å sette på alarm. Særtrekk: opprinnelig R2D2-lyd! Fans vet at den lille droiden ikke bare biper uten grunn, men at den snakker sitt eget srpåk som er 50 % elektronisk – og at de andre 50 % består av biping som lyddesigneren Ben Burtt har laget av rislende vann. Enten til jul eller som bursdagsgave – med denne vekkerklokken vil du glede Star Wars-fans i alle aldre!

Detaljinformasjon

Star Wars: R2D2 vekkerklokke

  • Vekkerklokke i plast med robotdesign som passer for barn over 5 år
  • Mål: 10 x 6 x 16 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T04:28:09+00:00