Trenger du hjelp?

Star Wars: Selvrørende kopp

kr 279
Incl. VAT
- +
Opplev Kraften på nært hold: denne kaffekoppen passer for alle Jedis blant dine venner og bekjente. Uten bruk av skje røres kaffen eller teen i koppen om, helt enkelt gjennom Kraften som er med deg – og kanskje litt gjennom den batteridrevne mekanismen i koppen. Helt super gave til samtlige Star Wars-fans!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette er den eneste kaffekoppen som Darth Vader bruker, så hvorfor skal du bruke noe annet enn denne? Eller har du kanskje dedikerte Star Wars-fans i vennegjengen som hadde blitt utrolig glad for å kunne drikke av denne ”Feel the Force”-kaffekoppen hver morgen? Vi trenger jo alle en liten dose av Kraften i ny og ne, ikke sant? Det som er så spesielt med denne koppen er at innholdet røres rundt alene gjennom din viljekraft! Og det er vel ingen tvil om at det kommer til å være svært imponerende å overvære for de rundt deg? Det de ikke nødvendigvis vet er at koppen er utstyrt med en batteridreven mekanisme som sørger for omrøringen. Men det de ikke vet, har de vel heller ikke vondt av!

Foran deg har du den ultimate gaven til en person som er helt fortapt i Star Wars-universet. Gled ham eller henne med denne kraftfulle koppen, og la vedkommende føle seg ett skritt nærmere verdensherredømmet. Bare vær forsiktig når den tas i bruk, for husk at: ”The force is strong with this one”.

Detaljinformasjon

Star Wars: Selvrørende kopp

  • offisielt lisensiert fra Star Wars
  • påskrift: "The force is strong with this one"
  • med batteridrevet mekanisme
  • aktiveres via knappen på øverste del av håndtaket
  • med lokk
  • 2 AAA-batterier nødvendig (ikke inkludert)
  • 14 x 11 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T16:06:53+00:00