Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Star Wars: Skjærebrett "Millenium Falcon"

kr 419
Incl. VAT
- +
The garbage'll do", sa de om Millenium Falcon da det ble introdusert i den nye Star Wars-filmen – hvilken mangel på respekt mot det raskeste skipet i galaksen! Din utvalge Star Wars fan vil garantert sette pris på skjærebrettet i høy kvalitet med design av det legendariske Millenium Falcon. Nå har han eller hun mulighet til å gjøre kjøkkenarbeidet med laser-sverdkamper, forfølgelse av jagere og dagdrømmer om den evige kampen mellom det gode og det onde.Det svært gode kjøkkenredskapet er laget av høykvalitets polypropylen som er enkelt å rengjøre, beskytter knivene og kan vaskes i oppvaskmaskin. Det galaktisk gode skjærebrettet vil garantert komme til god nytte fra nå av.Det er ingen tvil om at alle Star Wars-fans som tidvis entrer sitt eget kjøkken bør få i gave dette ulitimate, offisielt lisensierte skjærebrettet – like selvfølgelig som luften vi puster. Derfor er denne anbefalingen veldig enkel for oss!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Det raskeste skipet i galaksen inspirerer nå også til å hakke løk! Med det eksepsjonelle skjærebrettet "Millenium Falcon", et offisielt lisensiert Star Wars produkt, kan fans av Han Solo og matlaging bare drømme om eventyr i fjerne galakser. Et kult tilbehør til kjøkkenet som Star Wars fans bare må ha!

Detaljinformasjon

Star Wars: Skjærebrett "Millenium Falcon"

  • Offisielt Star Wars lisensiert produkt
  • Materiale: Polypropylen
  • Mål: ca. 25 x 20 x 2,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-19T18:54:26+00:00