Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Statuen av Frihetsgudinnen i glassblokk med personlig tekstfelt

Fra kr 689
Incl. VAT
- +

Leveringstid: 8–10 dager

Denne graverte glassblokken i fascinerende detalj av det berømte landemerket New York, er nå udødeliggjort med laserteknologi. En svært personlig gave og samtidig et blikkfang på skrivebordet og hyllen. En fin gaveidé!

* Påkrevd felt

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Enten det er som en dekorativ idé eller som et tilbehør som kan tilpasses en personlig lidenskap eller langtrekkende fascinasjon, vil denne glassblokken med en laser-gravert Frihetsgudinnen garantert treffe den rette mottakeren i hjertet! Det plettfire glasset med mange detaljer av monumentet, foldene for eksempel, imponerer med denne juvelen i 3D fra alle kanter.

Du kan også gravere objektet og gi en svært personlig gave. Med opptil 30 tegn som graveres nederst på forsiden av blokken, kan du uttrykke mye som kommer fra hjertet. Enten som en gave til en bursdag, for å vise mottakeren hvor mye du vet om han eller hun, eller som en gave i forbindelse med ny jobb. Uansett årsak gir den masse glede!

Detaljinformasjon

Statuen av Frihetsgudinnen i glassblokk med personlig tekstfelt

  • Vennligst ikke benytt spesialtegn for gravering!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-19T10:14:01+00:00