Trenger du hjelp?

Stearinlys med het tekst

Fra kr 89
(kr 494 / kg) Incl. VAT
- +
Et stearinlys med tekst som gjør seg svært godt som presang! Det leveres i en flott forpakning og er trykket med teksten ”Mach mich an” (få meg på) eller ”I ♥ you” – både direkte og romantisk, så får man selv velge hva man går for. Utmerket gave til en man liker litt ekstra godt.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Å gi bort stearinlys i gave er rett og slett undervurdert, spesielt når de er så spesielle og romantiske som disse variantene! Hvem liker vel ikke levende lys? Når man tenner lys i et rom skaper det en varm og romantisk stemning, i tillegg til at det faktisk avgir varme. Disse variantene er trykket med en tekst som kommer til å gjøre det ekstra varmt i rommet!

På den elegante kremfargede stammen av voks står det enten ”Mach mich an” (få meg på) i en diskré gråfarge, eller ”I ♥ you” i litt mer skrikende rosa. Du bestemmer selv hvilket budskap du ønsker å formidle til mottakeren, det eneste som er sikkert er at du burde ha litt varme følelser for vedkommende. Passer for eksempel veldig bra i forbindelse med Valentinsdagen. Lyset leveres også i en fargerik kartong som gjør det perfekt å gi bort i gave!

Detaljinformasjon

Stearinlys med het tekst

  • høyde 8 cm
  • Ø 6 cm
  • brennetid: ca. 15 timer

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T14:21:10+00:00