Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Stearinlys med het tekst

Fra kr 89
(kr 494 / kg) Incl. VAT
- +
Et stearinlys med tekst som gjør seg svært godt som presang! Det leveres i en flott forpakning og er trykket med teksten ”Mach mich an” (få meg på) eller ”I ♥ you” – både direkte og romantisk, så får man selv velge hva man går for. Utmerket gave til en man liker litt ekstra godt.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Å gi bort stearinlys i gave er rett og slett undervurdert, spesielt når de er så spesielle og romantiske som disse variantene! Hvem liker vel ikke levende lys? Når man tenner lys i et rom skaper det en varm og romantisk stemning, i tillegg til at det faktisk avgir varme. Disse variantene er trykket med en tekst som kommer til å gjøre det ekstra varmt i rommet!

På den elegante kremfargede stammen av voks står det enten ”Mach mich an” (få meg på) i en diskré gråfarge, eller ”I ♥ you” i litt mer skrikende rosa. Du bestemmer selv hvilket budskap du ønsker å formidle til mottakeren, det eneste som er sikkert er at du burde ha litt varme følelser for vedkommende. Passer for eksempel veldig bra i forbindelse med Valentinsdagen. Lyset leveres også i en fargerik kartong som gjør det perfekt å gi bort i gave!

Detaljinformasjon

Stearinlys med het tekst

  • høyde 8 cm
  • Ø 6 cm
  • brennetid: ca. 15 timer

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-23T06:44:34+00:00