Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Stearinlys med rosetrykk

Fra kr 85
(kr 149 / kg) Incl. VAT
- +
Romantikk i form av lys: Dette vakre, voksaktige elementet, utsmykket med delikat trykk, er romantisk i seg selv. Delikate, vakre blader med grønne stilker og roser vikler seg rundt som en ball eller sløyfe. Med en hvit base harmonerer fargespillet helt perfekt, og blir umiddelbart et vakkert blikkfang. Så spre dette lyset rundt før du tenner det, for å skape en sensuell og romantisk stemning. Og når noen strekker seg etter en fyrstikk eller lighter, blir de møtt av et vakkert blafrende lys.Vår anbefaling til rommet ...: Dette vakre stearinlyset med rosetrykk er det beste for å lyse opp stemningen for den kommende kvelden – en fantastisk god idé, for eksempel når du endelig har tid til bestevennen din, eller for en romantisk middag med levende lys sammen med den du elsker!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Stearinlys er romantisk – stearinlys med rosetrykk er romantisk! I lyse, vakre farger – hvit, grønn og rosa – slynger tidløse, vakre blomster og grønne blomster seg rundt lyset. En vakker liten gave som passer godt til valentinsdagen eller en annen romantisk anledning!

Detaljinformasjon

Stearinlys med rosetrykk

  • To varianter: Form som sløyfe eller ball
  • Nydelig roseutsmykking
  • Farge: hvit, grønn og rosa

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-12T11:09:47+00:00