Trenger du hjelp?

Stearinlys-sett med vaniljeduft

kr 155
(kr 267 / kg) Incl. VAT
- +
Vakre stearinlys for koselig lys og god duft: Dette settet inneholder tre duflys med lukten fra vanilje, pluss en dekorativ liten trekasse med hjerteform pyntet med en pen sløyfe. En fin gaveidé for din kjære som får et vakkert tilbehør til hjemmet med nydelig duft!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette settet har stilt opp tre vakre stearinlys ved siden av hverandre i glassbeholdere. De er flotte som dekorasjon til hjemmet, og står i en liten og ekstremt dekorativ treeske. Sidene på esken er dekorerte med utskjærte hjerteformer og et vakkert bånd (også med hjertesløyfe) som strammer rundt esken. Tenn på lysene i dette vakre stearinlyssettet og det oppstår et flott, koselig lys som også gleder luktesansen med sin duft.

Fordi lyskilden inneholder duftlys, avgir lysene en behagelig vaniljeduft. Nyt noen timer med hygge og god atmosfære med dette stearinlys-settet. Trekassen har du ennå, selv etter at lysene er brent ned, og du kan da bruke den som pynt i leiligheten eller sette nye lys oppi. En fin gaveidé for alle som liker en koselig atmosfære i hjemmet!

Detaljinformasjon

Stearinlys-sett med vaniljeduft

  • Levering: 3 duftlys i glassbeholdere med en dekorativ trekasse

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-27T19:51:33+00:00