Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Stemmeforvrenger

kr 135
Incl. VAT
- +
"Hvem er dette?" Stemmeforvrengeren fra Leo & Leo er det lille leketøyet som har manglet i detektivleken. Med de 4 ulike innstillingene forvrenger den lille megafonen stemmen og skaper mye moro i barnas fantasifulle lek. La barna oppdage moroa selv.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

>p>Hvorvidt det er for å si hemmelige beskjeder hvor ingen kjenner til den virkelige identiteten, eller for det lille ekstra til fantasileken i hagen: Leo & Leo stemmeforvrenger er en fin idé for den nye leken og gir morsomme opplevelser for store og små! Med fire ulike funksjoner, kan de små endre innstillingene ved å trykke på en knapp for å bestemme hvilken ny lyd de ønsker å gi stemmen sin.

Stemmeforvrengeren er formet som en megafon med et 12 volts batteri (ikke inkludert). Enten det er en skurk med en slemmere stemme eller en robot fra fremtiden: Leo & Leo stemmeforvrenger er vår absolutte anbefaling dersom man ønsker en ekstra dose med moro og eventyr i hverdagen for de små!

Detaljinformasjon

Stemmeforvrenger

  • Fire forskjellige innstillinger
  • Krever 1 x 12V-batteri (ikke inkludert)
  • Mål: 10 x 8,5 cm
  • Farge: Blå

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-19T16:10:14+00:00