Trenger du hjelp?

Stilig flaskesett i metall og lær - med gravering

kr 599
Incl. VAT
- +
Den perfekte turvennen til mennenes utflukt eller utdrikningslag! Et stilig flaskesett laget av metall og skinn og som måler hele 200 ml av din favorittdrikk! Flaskesettet kan graveres med mottakerens navn, og det følger med to glass som gjør dette til en hendig liten sak! En flott gave til farsdagen, bursdagen eller utdrikningslaget!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Drikk med stil fra ditt eget flaskesett! Denne praktiske flasken i metall og lær - samt to kopper i rustfritt stål - kan brukes både på campingturen, utdrikningsfesten eller andre anledninger der man ønsker å tiltrekke misunnelige blikk. Flaskesettet er laget med høy kvalitet der det lekre skinnet blir en stilig kombinasjon til det rustfrie stålet. De gode materialene sørger for at flaskesettet holder seg i år etter år. Og som om dette ikke var nok, kan man i tillegg gravere navnet til mottakeren inn i selve skinnet! Dermed er det ingen tvil om hvem som eier flaskesettet.

Flasken har en kapasitet på 200 ml, noe som burde være nok til å slukke tørsten uansett hva man drikker. Et praktisk sett som inkluderer to kopper som tåler en støyt! Leter du etter en original gave til kompisen som liker å ta seg en drink, og som synes å ha det meste? Da er dette den perfekte gaven! Passer til alle tørste anledninger!

Detaljinformasjon

Stilig flaskesett i metall og lær - med gravering

  • Flaske av rustfritt stål og skinntrekk
  • Flaskesettet inkluderer to små kopper i rustfritt stål
  • Inkluderer personlig gravering på flasken (OBS! Ikke bruk spesialtegn til gravering)
  • Materiale: rustfritt stål, lær
  • Kapasitet: 200 ml
  • Mål (flaske): ca. 15,5 x 5 x 5 cm
  • Dimensjoner (emballasje): 16,5 x 6,5 x 6,2 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-02-19T06:18:06+00:00