Trenger du hjelp?

Stilig kjølingskaraffel

kr 259
Incl. VAT
- +
Få kalde drinker på kort tid, helt uten is! Denne elegante kjølingskaraffelen kjøler ned 1 liter juice, vin, melk og annen drikke på null komma niks. Drikken holdes kald i timevis og gjør at du kan nyte kalde, deilige drikker spontant, uten å planlegge så mye i forveien. En kul gaveidé for kjennere!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne stilige kjølingskaraffelen kombinerer en god idé med stilig design. Istedenfor å oppbevare vin, juice eller iste i kjøleskapet til enhver tid, kan du nå nyte forfriskende og kalde drikker spontant, og samtidig spare plass i kjøleskapet. Du slipper også besværet med å tynne ut deilige drinker med is slik at den blir lunken i smaken. Den er klar til å kjøle ned 1 liter drikke på kun fem minutter, og væsken holdes kald i flere timer. Kolben er også vakkert designet og passer inn i moderne kjøkken.

Kjenner du noen med sans for moderne design og funksjonalitet, er dette den perfekte gaven. Karaffelen holder unna nysgjerrige insekter og støv og annen smuss som kan havne ned i drikken og ødelegge den. Gi bort denne kjølingskaraffelen til noen du er glad i.

Detaljinformasjon

Kjølingskaraffel for opp til 1 liter

  • Glasskaraffel med hvit karaffelbase og hvit kork
  • Moderne design til både innendørs og utendørs bruk
  • Omkrets 15 cm, høyde 30 cm
  • 2 Rapid Ice-kjøleelementer

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-20T00:09:06+00:00