Trenger du hjelp?

Stilig reiseveske

Fra kr 715
Incl. VAT
- +
Uhyre stilig! Den fantastiske reisevesken til å henge over skulderen, overbeviser med friskt design så vel som svært godt håndarbeid. Dette reisefølget er det ingen som ønsker å gå glipp av – en utmerket gaveidé for globetrottere som elsker dyr!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ikke uten min flamingo! Reisevesken med dyremotiv i morsomme fargetrykk er er alltid med når det er tur på ferde. I den store reisevesken har du plass til alt du trenger når du er på farten, og takket være et bredt håndtak kan du bære med deg eiendelene rundt ganske komfortabelt. I tillegg til de rent praktiske fordelene, som høy kvalitet og solide materialer, den lille innerlommen eller stabile glidelåsen, så er det fremfor alt det ekstraordinære og særegne designet som helt klart har overbevist oss om denne ideen.

4 fargerike, frekke og morsomme design (Jack Russell, flamingo, koala og vaskebjørn) på den store reisevesken – alt ser svært bra ut takket være den skimrende, iriserte overflaten! Den stilige reisevesken med dyretrykk vil ikke bare gå rett til hjertet hos fans av hunder, koalaer og andre dyr. Med et slikt trendy blikkfang og den praktiske nytten reisevesken har, ser alle frem til å gjøre sine korter reiser enda mer stilfulle. En veldig kul gaveidé!

Detaljinformasjon

Stilig reiseveske

  • Design: Jack Russell, flamingo, koala, vaskebjørn
  • Bredt håndtak
  • Innerlomme med solid glidelås
  • Kan vaskes i maskin på opptil 30°C
  • Materialer: 50 % polyester, 50 % bomull
  • Mål: 66 x 46 x 21 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-29T04:32:48+00:00