Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Stilig smykkestativ "den lille sorte"

kr 205
Incl. VAT
- +
Nedstøving av store smykkeskrin eller smykketre er nå over! Dette kvalitetssmykkestativet er ikke bare et blikkfang, det kan enkelt skrus opp på veggen, på hylla eller festes på en garderobestang i klesskapet. «Den lille sorte» har plass til oppbevaring på begge sider, og med 19 kroker og 21 lommer har du nok oppbevaringsplass til alle slags øredobber, halskjeder og armbånd.Den lille sorte matcher perfekt til alle slags smykker, samme om det er i plast, gull, sølv, hvitt gull, titan eller naturstoffer. Et helt spesielt smykkestativ som i seg selv blir et smykke. Dette uvanlige «smykkeskrinet» bringer variasjon til tilbehørssamlingen og forenkler den kjedelige letingen etter akkurat det smykket du vil ha på deg! En super og eksklusiv gaveidé til bestevennens bursdag eller som en julegave til storesøster.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En uvanlig gaveidé for alle som alltid er på leting etter den optimale smykkeoppbevaringen. Dette tilbehøret er ikke bare stilig, men også svært praktisk og et must for enhver stilbevisste person!

Detaljinformasjon

Stilig smykkestativ «den lille sorte»

  • Farger: svart, gull
  • Mål: 35,6 x 76,2 cm
  • Materiale: Polyester
  • Oppheng medfølger!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T23:24:13+00:00