Trenger du hjelp?

Stjerne med personlig gravering

kr 519
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Verdens beste venn! Verdens vakreste! Verdens snilleste! Med denne fantastiske stjernepokalen kan du fortelle den du er glad i akkurat hva du mener om personen, enten det er snakk om kjæresten, mamma eller bestefar!
This gift is popular! Only 1 item left

kr 519

eller

Beskrivelse

Kjenner du noen som lyser opp hverdagen din som en stjerne på himmelen? Da er kanskje denne gaven passende å gi bort til denne personen! Den gullskinnende metallstjernen står staselig på sokkelen av marmor, og vil gjøre seg til blikkfang i enhver stue, soverom eller gang. Den edle stjernen har fem kanter og står litt på snei, noe som gir et søtt inntrykk.

For å gjøre gaven enda mer personlig, finnes en gullfarget graveringsplate på sokkelen. Med 2 x 20 tegn kan du gi en personlig hilsen til den du er glad i, for eksempel fortelle ham eller henne at personen lyser opp hverdagen din som en stjerne i mørket. På denne måten blir det en koselig daglig påminner for mottakeren om at han eller hun er ekstra spesiell for noen. Fungerer også kjempegodt som en premie i en konkurranse!

Detaljinformasjon

Stjerne med personlig gravering

  • Totalhøyde: 14,5 cm
  • Materiale: metall/marmor
  • Graveringsplate: 5,5 x 3 cm
  • Kan graveres med opptil 2 x 20 tegn
  • Vennligst ikke benytt spesialtegn

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-10-17T20:21:01+00:00