Trenger du hjelp?

Stjernefigur med gravering

kr 259
Incl. VAT
- +
Den beste, den vakreste, den morsomste! Dette stiliserte kvinne-trofeet med personlig gravering, er en fantastisk gave til en kvinne i livet ditt som fortjener en utmerkelse! Nå kan du erklære den beste mamma, den søteste venninne eller den kuleste bestemor – her setter fantasien ingen grenser!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den beste mammaen eller den nydeligste kjæresten? Stjernefigur med gravering er den perfekte gaven til den som fortjener en høytidelig utnevnelse. En vakker gaveidé som vil gjøre den utvalgte kvinnen meget stolt og lykkelig!

Et vakkert trofé med feminine og myke former, og med en gullfarget figur som holder på en stor stjerne. Dette er virkelig en flott gave på flere måter. Den elegante figuren inkluderer en tung marmorbase med gullplatet plakett hvor du kan gravere inn navnet på den heldige "vinneren". På to linjer og med 15 karakterer, kan du utnevne både venner og familie til den høyeste ære, og tildele dem dette personlige trofeet. En flott gave som viser din kjærlighet, og som også kan brukes som premie i konkurranser av alle slag!

Detaljinformasjon

Stjernefigur med gravering

  • Total høyde: cirka 20 cm
  • Materiale: plast, marmor
  • Gravering plate: 5,5 x 2 cm
  • Kan graveres med opptil 30 tegn
  • Merk: Ikke bruk spesialtegn!

Produktomtaler

Write a review
2020-03-28T22:57:58+00:00