Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Stjernekart

kr 315
Incl. VAT
- +
Dette kartet er den perfekte gaven til drømmeren og stjernekikkeren. Det viser de tolv tegnene i dyrekretsen, og har små karakterbeskrivelser knyttet til hvert enkelt stjernetegn. Akkurat som på den ekte himmelen lyser stjernene i mørket og fortryller ditt soverom.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Denne gaven gleder ikke bare astrologer. På det detaljerte stjernekartet finner du ikke bare din lykkestjerne, men også din personlige dyrekrets. Egenskapene til hvert enkelt stjernetegn, som Væren, Tvillingene eller Vannmannen, kan du lese på kortet. Du blir kanskje ikke overrasket over at Tyren er pålitelig og sosial, eller at Vekten er balansert og pålitelig?

Som en ekstra spesiell overraskelse begynner stjernene å lyse på kartet om natten. Heng stjernekartet over sengen så kan du eller barna dine nyte denne vakre gaven før det er tid for å sove, og la da stjernekartet sørge for søte drømmer.

Detaljinformasjon

Stjernekart

  • Materiale: Papir
  • Mål: 59,4 x 42 x 0,1 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-18T08:20:46+00:00