Trenger du hjelp?

Stor fargeleggings-plakat "Magic"

kr 135
Incl. VAT
- +
For barna er noe av det mest fantastiske å kunne fargelegge av hjertens lyst, skrible og tegne! Den store plakaten med "Magic"-motiv gir fantasien et detaljert, elskeverdig og stort område å boltre seg på! En prima gaveidé for unge kunstnere som synes det er kult med fortryllende frosker, konger og riddere!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

I den tiden det var drager, prinser, prinsesser og flotte slott ... Enten om den taggete manen til dragen fremstår av rene gulltråder, eller skinnende regnbuefarger, eller om flammene han spruter er blå eller grønne – så er "Magic" en storslagen plakat som vil oppfylle dine barns fantasi!

Den 114 x 80 store plakaten har plass til å fargelegge en fantastisk og magisk verden med all slags fargerike stifter og fortryllende farger etter humøret.

Plakaten kan enten henge på veggen, beleilig plasseres på gulvet eller rulles ut på bordet for å fargelegges. Takket være den store størrelsen kan mange barn fargelegge og arbeide sammen, enten det er stående, liggende, med filt- eller fargeblyanter – kreativiteten kjenner ingen grenser! Og du kan fortsatt fange alle med et spennende og fengslende eventyr... En morsom gaveidé til alle barna og til hele familien som liker ta seg inn i en magisk verden på en kreativ måte!

Detaljinformasjon

Stor fargeleggings-plakat "Magic"

  • Stort format: 114 x 80 cm
  • 110 g brettet, trykt papir
  • Mål på emballasjen: 29 x 21,5 x 1 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-07T04:49:46+00:00