Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Stor fargeleggingsplakat "Juletre"

kr 155
Incl. VAT
- +
Barna lukter det kanskje allerede? Lukten av appelsiner og nellik, pepperkaker og juletre med blafrende stearinlys og rolige, dypsindige sanger – Advent er sannsynligvis en av de vakreste og koseligste tider i løpet av året! Hvordan klarer de små å vente på gavene fra Julenissen?Med den 70 - 100 centimeter store fargeleggingsplakaten er det mer enn nok plass til et rikelig dekorert juletre. Det er bare å forestille seg alle slags fargerike blyanter og dekorere med farger etter ditt hjerte! Enten det er beleilig plassert på bakken eller om plakaten forskjønner veggen der den henger, så er det uansett ingen grenser for barns fantasi! Klistremerkene i gull som følger med gjør dekoreringen ennå mer spennende!En flott gaveidé for alle barna og hele familien, som liker å aktivere sin kunstneriske og kreative side i juleferien.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Elsker barnet ditt å fargelegge, skrible og eksperimentere med mange farger? Den store fargeleggingsplakaten med flott juletremotiv byr på detaljert og kjærlig plass der kunstnere kan avreagere! Klistremerker i gull gjør palakten ennå mer festlig ... En prima adventsgave til alle små og store kunstnere!

Detaljinformasjon

Stor fargeleggingsplakat "Juletre"

  • Format: 70 x 100 cm
  • 110 g brettet papir
  • Innpakning størrelse: 24 x 26 x 1 cm
  • Inkludert 1 plate med neon -og gullfargede klistremerker

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-19T03:03:01+00:00