Trenger du hjelp?

Stor teddybjørn

kr 1 405
Incl. VAT
- +
Klem, drøm og elsk! Denne søte, store teddybjørnen må du bare klemme når du ser ham! 68 cm stor, kosete, håndlaget og alltid klar for en klem. Teddybjørnen er ikke uten grunn den mest populære teddyen i verden, og vi er overbevist om at du kommer til å elske denne store bamsen umiddelbart!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En fantastisk overraskelse for små og store fans av teddybjørnen! Denne myke og kosete bjørnen er akkurat den rette tingen for å fylle hjertet til den lille datteren eller sønnen. Med sine 68 cm i størrelse er bamsen virkelig stor og kan derfor koses med i større ustrekning – bemerkelsesverdig for sin størrelse – bamsen er supermyk, holdbar og vaskbar på overflaten.

Den brune pelsen gir bamsen det klassiske teddyutseendet, og hver gang vi ser på den, ønsker vi å kose med den. Vi fra Gaveideen-redaksjonen har i alle fall umiddelbart lyst å klemme den store bamsen! Det er en fantastisk idé å gi en stor lekekamerat til en liten teddyfan, eller en romantisk gest for å blidgjøre den du har kjær, med en stor teddybjørn!

Detaljinformasjon

Stor teddybjørn

  • Bamse til å kose med
  • Mål: ca. 76 x 68,5 x 76 cm
  • Overflaten er vaskbar
  • Vekt: 9 kg
  • Myk polyester, håndarbeid i fremstilt vev
  • Merknad: Produsenten anbefaler minimumsalder på 3 år.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-07-08T15:42:09+00:00