Trenger du hjelp?

Stor vannkanon

kr 389
Incl. VAT
- +
Still inn vannkanonen og fyr løs! Med denne store vannkanonen kan det neste vannslaget bare komme. Her er neste generasjon vannkanon som man kobler rett til hageslangen slik at man har ubegrenset med "ammunisjon" til kampene på de varmeste dagene. En veldig kul gaveidé som vil skape mye latter og glede!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En stor vannkanon med eget stativ som kan kobles rett til hageslangen slik at man slipper å "lade om". Her er det bare å fyre løs med ubegrenset ammunisjon! Så la vann-kampene begynne, for her blir det rene Ragnarok! Det eneste negative ved denne fantastiske vannkanonen er at man ikke kan bevege seg rundt. I bytte med mye vann og stort press – mister man dessverre mobiliteten. Regulér vanntrykket via "kranen" på vannkanonen, slik at kampen kan tilpasses til store og små deltakere.

Det finnes ingen grenser for entusiasmen man får over denne fantastiske vannkanonen! Og på de varmeste dagene er den som en gave fra himmelen. Et must-have for alle som liker en vann-kamp, og som vil avansere fra de mindre vannpistolene! Fantastisk gaveidé til alle små og store barn!

Detaljinformasjon

Stor vannkanon

  • Ubegrenset ammunisjon ved kobling til hageslange
  • Stor rekkevidde
  • Vanntrykk kan reguleres
  • Medfølgende stativ
  • Materiale: plast
  • Størrelse på pakke: cirka 46,5 x 63,5 x 16,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-19T01:42:00+00:00