Trenger du hjelp?

Stormglass barometer

kr 209
Incl. VAT
- +
Vinterstøvler eller sandaler? Med Stormglass barometer kan du være sikker på at værmeldingene dine blir korrekte, og at du tar på deg riktig skotøy før du går ut døra! Den "forutser" atmosfæriske forandringer og sørger for at man alltid vet hva slags vær man kan forvente. En praktisk gaveidé til alle som ønsker å være forberedt!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne gaven kan du - med ett enkelt blikk - vite hva slags vær det er. Takket være stormglass barometer som er laget i et enkelt og nostalgisk design, kan man enkelt se om det blir vindfullt eller om det kommer regn eller snø. Sjøfarere helt tilbake på 1800-tallet benyttes seg av denne geniale oppfinnelsen, da de ønsket å forutse værforandringer i atmosfæren. Avhengig av været, vil krystallene i den lukkede sylinderen trekke seg sammen eller spre seg utover. Her vurderer man både temperaturen og lufttrykket, og med enkle bokstaver på glasset kan man se hva man har i vente (klart vær, regn, tordenstorm, skyet, vind).

En praktisk måler som ikke trenger strøm eller annet vedlikehold for å opprettholdes, og kan enkelt plasseres der man ønsker det. Den robuste basen er laget av bøketre og sørger for den nødvendige støtten - En praktisk værmåler som blir et stilig blikkfang uansett hvor man plasserer den! En morsom gaveidé til alle som liker å forberede seg på været man har i vente, og en gave som passer til alle slags anledninger!

Detaljinformasjon

Stormglass barometer

  • Leveringsomfang: Et stormglass barometer
  • Egenskaper: Glass sylinder fylt med krystaller, som reagerer på atmosfæriske forandringer
  • Pålitelige målinger, tranparent farge og med værmeldinger på engelsk direkte på glasset
  • Solid beholder laget i treverk av bøk
  • Materiale: glass, tre (bøk)
  • Dimensjoner: 6 x 14 x 6 cm

Produktomtaler

Write a review
2019-12-11T21:38:51+00:00