Trenger du hjelp?

Stort kosedyr "skilpadde"

kr 505
Incl. VAT
- +
Realistisk design og fantastisk myk tekstur. Denne skilpadden er et gigantisk leketøy i plysj som inspirerer små og store fans av kosete, pansrede skapninger like mye. Laget av svært motstandsdyktig polyester vil skilpadden overleve pute-"angrep" om ikke mottakeren legger den trygt ned i en oppbevaringsboks!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Slike hjertelige, søte og koselige skilpadder egner seg også for de som skal behandle sin flassende hud. Men det harde skallet er nødvendigvis ikke så ideelt for kosing … men dette eksemplaret inviterer deg til å klemme og kose i flere timer! Det myke utseendet er ikke tegneserieabstrakt, men heller karakterisert ved et utrolig realistisk utseende. Panser, hode og ben er preget av en delikat tegning. Hodet har en fantastisk sinnsro over seg, og er strømlinjeformet slik at man bare kan beundre den lengelevende skapningen.

Det gigantiske plysjdyret "skilpadde" passer som tilbehør for å glede kjæresten, holde i armene mens du ser TV på sofaen, samt som kosete følgesvenn i barnehagen. Den fantastiske skilpadden i XXL er en håndlaget og (nøye) vaskbar flott gaveidé for alle som med overbevisning sier: "Jeg liker skilpadder".

Detaljinformasjon

Stort kosedyr "skilpadde"

  • Materiale: myk polyester
  • Håndlaget (nøye)
  • Vaskbar overflate
  • Mål: 20 x 71 x 71 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-08-06T09:53:33+00:00