Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Strandveske med bambusmatte

Fra kr 299
Incl. VAT
- +
Nå er det slutt på irriterende drassing av håndklær og liggeunderlag når man skal på stranden! Denne praktiske strandvesken har en innebygget bambusmatte som festes ved hjelp av en glideslås. Dette hindrer den i å falle ut, og strandvesken har også en utvendig lomme for ekstra oppbevaring. En flott gaveidé til alle sommerlige anledninger!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Solen skinner, og lyset reflekteres i havet eller i innsjøen foran deg. Da er tiden inne for et besøk på stranden, og da passer denne flotte strandvesken med bambusmatte perfekt! Strandvesken er laget av polyester, og har to myke og flettede bomullshåndtak som ligger behagelig over skulderen. Matten er laget av vevd bambus som passer perfekt til den lekre strandvesken, og som gjør dette til en herlig kombinasjon! Og det beste av alt er at man ikke må frakte bambusmatten separat, siden den festes til strandvesken slik at den holdes på plass. En sikker glideslås hindrer den i å rulle ut, noe som gjør vesken kjempepraktisk!

Den sommerlige strandvesken kan gis til både venner og familie og alle andre som elsker lange dager på stranden. Vesken kommer i både blå og rød, slik at man finner den riktige fargen. Ideell som bursdagsgave, til ferieturen eller som en hyggelig oppmerksomhet til noen som fortjener det!

Detaljinformasjon

Strandveske med bambusmatte

  • Utvalg: rød
  • Leveringsomfang: en strandveske med bambusmatte
  • Egenskaper: Veske for transport av bambusmatte, der bambusmatten leveres med glidelås, to flettede håndtak i bomull, ekstra utvendig lomme og kan lukkes med knapper
  • Materiale: strandveske i 100 % polyester, håndtak i 100 % bomull og matte i 100 % bambus
  • Farge: blå eller rød

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T00:01:37+00:00