Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Sukkerskål med skje

kr 325
Incl. VAT
- +
En vakker og unik sukkerskål med praktisk skje og et mønster som virkelig pynter opp på bordet! En flott gaveidé til både familie, venner og kollegaer som liker et pent interiør, og som liker å ha det pent rundt seg!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

En nydelig gave til kaffe- og teelskere og alle som nyter vafler, pannekaker og andre retter som trenger for eksempel sukker eller kanel. Denne sukkerskålen kan fylles med det meste og blir et flott tilskudd til frokostbordet og kjøkkenbenken. Gjør dagen litt søtere for vedkommende og gi bort denne sukkerskålen til familie, venner eller kollegaer! Den hvite skålen er dekorert med tekst på tysk og italiensk der man ønskes en "Buongiorna!" Det vakre lokket er laget av akasiatre og er trykket med et lite hjerte.

Sukkerskålen måler cirka 9,5 x 9 cm, og passer perfekt til sukker, kanel og andre ting man ønsker å ha lett tilgjengelig. En skål som blir som et lite smykke på kjøkkenbenken, og som passer perfekt i et lyst og moderne interiør. En flott gaveidé til alle som elsker å dekorere, og alle de som elsker det søte!

Detaljinformasjon

Sukkerskål med skje

  • Porselensskål med skje, passer til sukker, kanel eller lignende
  • Mål: cirka 9,5 x 9 cm
  • Materiale: porselen (delvis glasert)
  • Lokket er laget av akasiatre

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-06-19T13:23:02+00:00